fbpx

Next Financial – Heidi Wivolin lakijutun päivitys

Next Financial – Heidi Wivolin lakijutun päivitys 150 150 Rex Securities Law

FEBRUARY 2018 UPDATEHeidi Wivolin pleads guilty to mail and tax fraud. Sentencing set for May 2, 2018. See this for details. 

 

19. helmikuuta . 2014 , Mrachek , Fitzgerald , Rose , Konopka Thomas & Weiss West Palm Beach , FL , ja Dickenson Murphy Rex & Sloan Boca Raton , FL , on tehnyt muodollisen valituksen FINRAan, rekisteröidyn arvopaperiyhtiön NEXT Financial Services ja paikallisen asukkaan Heidi Wivolinin toimista.  Wivolin on rekisteröity NEXT’in pörssivälittäjä .

Tapauksessa PASI MARTIN , CITY -Rakennus MARTIN OY ,ulkomainen yksikkö , CITY – Air Oy ,ulkomainen yksikkö , GPW INTERNATIONAL , INC. ,ulkomainen yksikkö; JALKARANNAN Kauppakeskus OY ,ulkomainen yksikkö , ja OCTOPUS GROUP INTERNATIONAL , INC. ,Florida yhtiö vs. Next Financial Group, Inc. ,Texas yhtiö , ja HEIDI WIVOLIN, asia # 2014a002961XXXXMBAD , on jätetty Circuit Court of the Fifteenth Judicial Circuit ja Palm Beach County , Florida tuomiokuntaan.

Tapauksessa haetaan vahingonkorvauksia yli 15000 dollarin edestä Pasi Martinin ,Suomen kansalainen , toisen Suomen kansalaisen ja useiden muiden suomalaisten ja Florida yhteisöjen puolesta . Kantelussa väitetään , että vuodesta 2009 , Martin ja hänen kanssakantajansa uskoivat miljoonia dollareita Next Financial Group’ille pörssimeklari Wivolinin välityksellä, joka toimi toimistossaan Manalapanissa, Floridassa . Kantajille kerrottiin, että varat oli sijoitettu kunnallisiin obligaatioihin.

Äskettäin Wivolin ja Shawn O’Sullivan , jotka operoivat FirsTrust Investment yhtiötä samasta toimistosta kuin Next Financial, myönsivät Martinille , että  kunnallisten obligaatioiden lainasalkkua ei ollut olemassakaan ja että kaikki rahat oli menetetty useihin luvattomiin investointeihin.

Kantelu väittää lisäksi, että Wivolin, joka puhuu sujuvasti suomea ja on hyvin tunnettu jäsen Lake Worth’in  suomalaisessa yhteisössä, käytti tätä seikkaa hyväkseeen johtaakseen Martinin, joka ei puhu englantia, harhaan.

 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918703979_uu.shtml

On odotettavissa, että lisää vastaajia voidaan nimetä lähitulevaisuudessa .

Valtakunnallinen edustus .

Rex Securities Law

561-391-1900

This site is protected by wp-copyrightpro.com

%d bloggers like this: