fbpx

RSL tutkii 1st Discount Brokerage firmaa ja pörssimeklari Heidi Wivolinia

RSL tutkii 1st Discount Brokerage firmaa ja pörssimeklari Heidi Wivolinia 150 150 Rex Securities Law

By Robert H. Rex, Esq. 

Rex Securities Law tutkii 1st Discount Brokerage, Inc. firmaa, Lake Worth , Florida ja heidän entistä välittäjäänsä Heidi Marika Wivolinia useiden entisten 1st Discount Brokerage’n asiakkaiden puolesta.Asiakkaamme ovat jäseniä paikallisten Lake Worthin ja Lantanan , FL , suomalaisen yhteisön jäseniä . Tutkimus liittyy siihen, miten varoja, jotka he uskoivat menevän investoitisalkkuihin, todellasijoitettiin.

 

Tammikuussa 2012 Securities & Exchange Commission pani vireille hallinnollisen menettelyn 1st Discount Brokerage’ia vastaab, kun he huomasivat , että yksi yhtiön välittäjistä oli huijannut yli 50 ihmistä lähes 9000000 dollarilla. SEC totesi, että yhtiön hallintoneuvoston menettelyt olivat riittämättömiä ja että ne eivät suorittaneeta ennalta ilmoittamattomia vuotuisia tarkistuksia .

 

Lisäksi 1st Discount Brokerage, Inc.’in lisäksi, joka on FINRA’n rekisteröity pörssiosakeyhtiö, meidän tutkimuksemme sisältää NEXT Financial Groupin ,pörssiosakeyhtiö , jolla on toimistot Manalapanissa, FL , ja seuraavat rekisteröimättömät Floridan yritykset :

 

FinnTrust , Inc.

Suomen helluntaiseurakunta Lake Worth

FirsTrust Financial Corporation

FirsTrust Insurance Services, Inc.

FirsTrust Investment , Inc.

FirsTrust Mortgage ja lainananto Corp.

Global Land Finance Group, Inc.

Global Insurance Trust Corporation

United East Investments LLC

Tutkimuksemme kohdistuvat myös Shawn O’Sullivaniin, ,entinen rekisteröity osakevälittäjä , joka on työskennellyt Wivolinin kanssa monta vuotta .

 

FINRA’n rekordien mukaan , Wivolin , joka on tällä hetkellä rekisteröity First Finacial Securities alle, oli aikaisemmin rekisteröity seuraavasti :

 

1st Discount Brokerage 10/2005-12/2008

Sterling Financial Investment Group7/2002-9/2005

Delta Equity Services Corp 1/2002-7/2002

Securities America 5/1997-1/2002

 

Jos sinulla on tietoa, mikä sinusta tuntuu hyödylliseltä tässä tutkimuksessa , toivommekin kuulevamme sinusta .

Soita 561-391-1900 ja pyydä päästä puhumaan Tom Murphy , Esq.or Robert Rex , Esq . kanssa tai klikkaa Ota yhteyttä –painiketta sivun yläosassa ja anna meille yhteystietosi ja joku ottaa sinuun yhteyttä .

 

Valtakunnallinen edustus .

 

Rex Securities Law

 

561 391 1900

This site is protected by wp-copyrightpro.com

%d bloggers like this: